Sort by:
 • ÉLELMISZERALLERGIÁK ÉRZÉKENYSÉGEK ÉS INTOLERANCIÁK
  ÉLELMISZERALLERGIÁK ÉRZÉKENYSÉGEK ÉS INTOLERANCIÁK

  A szervezetünk sokféleképpen reagálhat az élelmiszerekre. Azok az élelmiszerek, amelyek az emberek többsége számára "jók" vagy "egészségesek" lehetnek, másoknak problémát okozhatnak, ha allergiásak/érzékenyek/intoleránsak rájuk.

  Elolvasom
 • A kávé
  A kávé

  Nincs még egy olyan. Illatával, bársonyos, karakteres selymes barnaságával kényeztető luxuscikk, ami ennyire az életünk részévé vált. Ő a pici mozgatórugó, amely korunk emberét képes felkelésre, ébrenlétre, éberségre és álomtalanságra sarkallni. A keleti titok, amely magyarságunk történetében maga a fekete leves. 

  Elolvasom
 • Alkohol, a megfoghatatlan mértéktelenség eredője
  Alkohol, a megfoghatatlan mértéktelenség eredője

  Az alkohol egy csendestárs – van akinek egy életre, míg másoknál futó kaland. Mindenki maga dönt.

  Elolvasom
 • Az Ünnepi Húsleves gyógyító ereje
  Az Ünnepi Húsleves gyógyító ereje

  Tényleg van olyan érdekes a húsleves, hogy egy másfél órás beszélgetést kitölt? Dr. Hauberl Emőke és Bóday Ádám beszélget az ünnepi húslevesről, a főzés filozófiájáról, élettanáról, alkotó elemeiről.

  Elolvasom
 • GASZTROONTOLÓGIA: A BÖJT
  GASZTROONTOLÓGIA: A BÖJT

  A következőkben a böjttel kapcsolatos beszélgetés két videófelvételét ajánlom szíves figyelmetekbe. Mindkét anyag terjedelmes, mivel részletesen szeretnénk bemutatni a böjt szellemi, filozófiai értelmét, valamint körbejárjuk a böjtölés, és koplalás élettani hatásait.

  Elolvasom
 • GASZTROONTOLÓGIA - kedvcsináló
  GASZTROONTOLÓGIA - kedvcsináló

  Tudatossággal megdönteni a fogyasztói társadalom mennyiség és minőség paradigmáit. „ NE AZ ÉTELED LEGYEN A VÉGZETED” Gaszroontológia rövid kedvcsináló video

  Elolvasom
 • Az immunitás
  Az immunitás

  Az Immunitás szervezetünk integritásának biztosítása különböző környezeti hatások változása esetén. Ez a tökéletesen működő rendszer biztosítja a szervezet optimális egyensúlyi állapotának a “homeosztázisnak” megőrzését és fenntartását.

  Elolvasom
 • Az emésztés és az egészséges bőr
  Az emésztés és az egészséges bőr

  Az emésztés regenerációját, egyensúlyát célzó étrend és életmód az immunrendszer, a közérzet és az energiaellátottság javulása mellett, tudományosan igazoltan javítja a bőr egészségét.

  Elolvasom
 • Tavasz – regeneráció
  Tavasz – regeneráció

  Az évnek abban a felében járunk, amikor a nap nagyobb részét a világosság uralja. Az életfolyamatokat eddig – a hideg, szűkös napokban – a kitartás uralta. Most tavasszal mi is megújulunk. De hogyan is segítsünk szervezetünknek?

  Elolvasom
 • A Böjt
  A Böjt

  Az új kezdet tiszta lapot igényel. A téli, nehéz, tartalmas ételek után szervezetünknek meg kell tisztulnia, fel kell készülnie a friss, zsenge táplálék fogadására. Az átállást legjobban a böjt szolgálja. A böjt testi lelki folyamat; tudatos, szabad döntés az anyagi és a szellemi megújuláshoz.

  Elolvasom
 • Mikor gyulladt a szervezet?
  Mikor gyulladt a szervezet?

  Bélflóránk érzékeny lakóit rohanó életmódunk, környezetünk vegyszerei, az élelmiszeripar adalékanyagai különböző mértékben károsítják, egyensúlyi életközösségüket felborítják. Ilyen esetekben a rendszer működése zavart szenved, káros gyulladások, hasmenések, puffadások, szorulások, alul- és túlműködések fordulnak elő.

  Elolvasom
 • Rágós kérdések
  Rágós kérdések

  Az anyagcserét nem csak a táplálkozás minőségi mutatói befolyásolják. Meghatározó az is, hogy jut a gyomorba az étel, milyen minőségű a rágás, légzés vagy éppen mennyit mozog az illető. 

  Elolvasom
Showing 1 to 12 of 24 (2 Pages)
Blog navigáció

Legutóbbi bejegyzések

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.