• Az emésztés rendszeres karbantartása 
  Az emésztés rendszeres karbantartása 
  731 látták Like

  Az egészséges emésztés látja el testünket megfelelő energiával és építőanyagokkal élet- folyamataink fenntartásához, szervezetünk növekedéséhez és regenerálódásához.  Részletek

 • Laktóz intolerancia
  Laktóz intolerancia
  473 látták Like

  Egy felismerés körvonalazódik tudományos berkekben, miszerint is a civilizált világ kritikus távolságra került életmódjában a természettől. A civilizációs betegségek tömeges előfordulása, az életmóddal összefüggő ártalmak kezelhetetlenné váltak, hatalmas terhet róva a társadalomra és a gazdaságra.

  Részletek
 • Ajánló: TEDx előadás a mikrobiomról
  Ajánló: TEDx előadás a mikrobiomról
  227 látták Like
  Rob Knight Mikrobiom kutató TED x előadása 17 percben megismertet a mikrobiom szerepével. Felteszi a kérdést, vajon a mikróbáink tesznek-e azzá, akik vagyunk? És persze megtesz mindent, hogy erre a kérdésre válaszoljon. 
  Részletek
 • Az ember mint szuperorganizmus
  Az ember mint szuperorganizmus
  198 látták Like
  Nem vagyunk egyedül.
  Testi sejtjeinket számarányban jelentősen meghaladó mikroszervezet él együtt rajtunk és bennünk. Ezek a mikroszervezetek velünk együtt fejlődtek, viszonyunkat a lehető legtökéletesebb kölcsönös függéssel jellemezhetjük.
  Részletek
 • Az intenzív sport és az emésztés kapcsolata
  Az intenzív sport és az emésztés kapcsolata
  533 látták Like
  Az intenzív sport, a rendszeres fizikai és szellemi igénybevétel rengeteg energiát igényel. Emésztőrendszerünk feladata az élelmiszerek átalakítása a szervezet számára felhasználható energiahordozókká, és a szervezet építő, regeneráló folyamataiban használt alapanyagokká, segédanyagokká.
  Részletek
Showing 1 to 5 of 9 (2 Pages)

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.