SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Belföldi szállításkor az alábbi szállítási módokból választhatsz megrendelésedkor:

19 000 Ft felett a kiszállítás INGYENES.

  GLS csomagpont          690 Ft

Kérheted a megrendelt terméked kiszállítását az ország több mint 650 GLS Csomagpontjának (link).Amikor csomagod megérkezett a kiválasztott GLS CsomagPontba, erről a GLS értesítőt küld. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

Kiszállítási idő
Hétköznap, kivéve péntek, 12:00-ig beérkezett rendelések a megrendelést követő 2. nap érkeznek meg a kiválasztott GLS csomagpontba. Csütörtök 12:00 után érkezett rendeléseket hétfőn adjuk át a futárnak, így érkezése a GLS csomagpontba szerdára várható.

  GLS futár                        890 Ft

Házhozszállítás GLS futárral. A rendelésedkor megadott címre kiszállítják a csomagot. Rendeléskor érdemes megadnod egy telefonszámot, amin a futár szükség esetén el tud érni.

A csomag feladása után a GLS értesíti a címzettet a csomagszállításról és több kézbesítési lehetőséget is kínál. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba.

A második e-mail értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldi a GLS, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. Szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is elérhető.

Kiszállítási idő
Hétköznap, kivéve péntek, 12:00-ig beérkezett rendeléseket a másnap viszi ki a megadott címre a GLS futár. Csütörtök 12:00 után érkezett rendeléseket hétfőn adjuk át a futárnak, így érkezése a címre keddre várható.

Külföldre a következő országokba szállítunk:
Románia, Szlovákia, Ausztira, Horvátország, Szlovénia

  GLS (RO,SK,AT,HR,SL)  2750 Ft
  19 000 Ft feletti rendelés esetén: 1860 Ft 

Házhozszállítás a környező országokba GLS futárral. A rendelésedkor megadott címre kiszállítják a csomagot. Rendeléskor érdemes megadnod egy telefonszámot, amin a futár szükség esetén el tud érni.

A csomag feladása után a GLS értesíti a címzettet a csomagszállításról és több kézbesítési lehetőséget is kínál. Az értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.