SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Belföldi szállításkor az alábbi szállítási módokból választhatsz megrendelésedkor:

20 000 Ft felett a kiszállítás INGYENES.

  GLS csomagpont          1100 Ft

Kérheted a megrendelt terméked kiszállítását az ország több mint 650 GLS Csomagpontjának (link).Amikor csomagod megérkezett a kiválasztott GLS CsomagPontba, erről a GLS értesítőt küld. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

Kiszállítási idő
Hétköznap, kivéve péntek, 12:00-ig beérkezett rendelések a megrendelést követő 2. nap érkeznek meg a kiválasztott GLS csomagpontba. Csütörtök 12:00 után érkezett rendeléseket hétfőn adjuk át a futárnak, így érkezése a GLS csomagpontba szerdára várható.

  GLS futár                        1290 Ft

Házhozszállítás GLS futárral. A rendelésedkor megadott címre kiszállítják a csomagot. Rendeléskor érdemes megadnod egy telefonszámot, amin a futár szükség esetén el tud érni.

A csomag feladása után a GLS értesíti a címzettet a csomagszállításról és több kézbesítési lehetőséget is kínál. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba.

A második e-mail értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldi a GLS, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. Szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is elérhető.

Kiszállítási idő
Hétköznap, kivéve péntek, 12:00-ig beérkezett rendeléseket a másnap viszi ki a megadott címre a GLS futár. Csütörtök 12:00 után érkezett rendeléseket hétfőn adjuk át a futárnak, így érkezése a címre keddre várható.

Külföldre a következő országokba szállítunk:
I. Zóna: Románia, Szlovákia, Ausztira, Horvátország, Szlovénia, Csehország
II. Zóna: Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária

  GLS I. Zóna  3 900 Ft
  20 000 Ft feletti rendelés esetén: 2 600 Ft 

  GLS II. Zóna  3 990 Ft
  20 000 Ft feletti rendelés esetén: 2 690 Ft 

Házhozszállítás külföldre GLS futárral. A rendelésedkor megadott címre kiszállítják a csomagot. Rendeléskor érdemes megadnod egy telefonszámot, amin a futár szükség esetén el tud érni.

A csomag feladása után a GLS értesíti a címzettet a csomagszállításról és több kézbesítési lehetőséget is kínál. Az értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.