SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Belföldi szállításkor az alábbi szállítási módokból választhatsz megrendelésedkor:

Ha egyszerre 3 doboz cseppet vásárolsz, akkor bármelyik szállítási módot válaszhatod INGYENESEN.

  GLS csomagpont          690 Ft

Kérheted a megrendelt terméked kiszállítását az ország több mint 650 GLS Csomagpontjának (link).Amikor csomagod megérkezett a kiválasztott GLS CsomagPontba, erről a GLS értesítőt küld. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

  GLS futár                        890 Ft

Házhozszállítás GLS futárral. A rendelésedkor megadott címre kiszállítják a csomagot. Rendeléskor érdemes megadnod egy telefonszámot, amin a futár szükség esetén el tud érni.

A csomag feladása után a GLS értesíti a címzettet a csomagszállításról és több kézbesítési lehetőséget is kínál. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba.

A második e-mail értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldi a GLS, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. Szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is elérhető.

 Foxpost csomagautomata  690 Ft 
                   JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

Országosan több, mint 60, könnyen megközelíthető, hosszú nyitvatartással rendelkező helyeken található Foxpost csomagautomatába (link) is kérheted csomagod kiszállítását.

A Foxpost SMS-ben és email-ben értesít, hogy a kiválasztott csomagautomatába kiszállította a csomagot, amit az értesítőben található nyitókód segítségével tudod átvenni a kisszállítást követő 3. napig.

Fizetés a csomagautomatáknál csak bankártyával lehetséges.

Külföldre a következő országokba szállítunk:
Románia, Szlovákia, Ausztira, Horvátország, Szlovénia

  GLS (RO,SK,AT,HR,SL)  2750 Ft
              3 db rendelése esetén: 1860 Ft 

Házhozszállítás a környező országokba GLS futárral. A rendelésedkor megadott címre kiszállítják a csomagot. Rendeléskor érdemes megadnod egy telefonszámot, amin a futár szükség esetén el tud érni.

A csomag feladása után a GLS értesíti a címzettet a csomagszállításról és több kézbesítési lehetőséget is kínál. Az értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét.