Beszélgetés a Herbaferm cseppek és prefer kapszulák hatásáról, használatáról

Dr. Hauberl Emőke és Bóday Ádám beszélgetése

A Herbaferm cseppeket az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítására fejlesztettük ki. A cseppek gyógynövény-összetétele és a készítése során alkalmazott természetes fermentáció miatt sokszínű, természetes mikróbaközösséget tartalmaz alacsony koncentrációban. Rendszeres fogyasztása támogatja változatos, és hatékony bélflóra regenerációját, melyet a modern, civilizált étrend sajnos korlátoz. 

Fogyasztását azoknak ajánljuk, akik szeretnék emésztésüket természetes eszközök segítségével hatékonnyá, egészségessé tenni. Termékünk nem helyettesíti a mértéktartó, rendszeres, vegyes étrendet, sőt bátorítjuk is fogyasztóinkat, hogy tegyenek erőfeszítéseket - lehetőségeik szerint - minél természetesebb forrásból biztosítani táplálékaikat, kerüljék a finomított, feldolgozott és helyettesítő élelmi anyagokat. A Herbaferm cseppek rendszeres fogyasztása támogatja az egészséges és mértéktartó étrend betartását.

A kapszulák fogyasztását azoknak ajánljuk, akik az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítását gyorsítani szeretnék, és akik antibiotikum kúra következtében, vagy egyéb (stressz, nagyobb megterhelés, étel intolerancia) okból adódóan hiányos, károsodott bélflórával rendelkeznek. Esetükben a kapszulák fogyasztását a Herbaferm étrendkiegészítő cseppekkel egyidőben (reggel és este) javasoljuk, egy hét időtartamig. Eközben zöldségek, gyümölcsök és magok fogyasztásának fokozása mellett biztosítjuk, hogy a bélflóra alkalmazkodjon az étrendi rostokhoz, azokból legyen képes magas minőségű tápanyagokat előállítani szervezetünk számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.