Szakértőink, egészségügyi tanácsadóink

Mint a Herbaferm alkotói mindig szemelőtt tartottuk, hogy termékünk a megfelelő szakemberek kezéből és ajánlásával kerüljön klienseink kezébe. Az emésztőrendszer regenerálása civilizált életformánk miatt egyre hangsúlyosabb terület, nagyon sok embert érint. Az elmúlt évben több ezer elégedett felhasználója lett a Herbaferm cseppeknek. Köszönjük felhasználóinknak a pozitív visszajelzéseket, melyekből az is kiderült számunkra, hogy a termék jónéhány egészségügyi hatása túlmutat egy egyszerű étrend-kiegészítő hatásköréből. 

Termékünket általános étrend-kiegészítőként forgalmazzuk, fogyasztási, felhasználói javaslataink éppen ezért általánosak.

Amennyiben egészségügyi problémák-, betegségek kezelésében kívánják használni termékünket, annak módjáról feltétlenül konzultáljanak szakorvossal, illetve keressék fel bátran szakértőinket és tanácsadóinkat.

Rendelési idő: Minden hétköznap: 10:00 - 16:00

Telefonszám: +36 20 333 5512

Email: primuslabor@gmail.com

http://primuslabor.hu/

orvos, természetgyógyász, táplálkozástudományi specialista, a Primus Labor vezetője. A MOB együttműködő partnere és a Heraklész utánpótlás program táplálkozási specialistája.

Főbb szakterületeim:

  1. Táplálkozási rendellenességek, valamint fogyni, esetleg hízni vágyók problémáinak kezelése.
  2. Kiemelten foglalkozom továbbá a sporttáplálkozással illetve a kiegészítő daganatterápiához tartozó speciális étrendek összeállításával.

Személyre szabott terápiáim között nagy sikerrel segítek a gyermekre vágyó párok szervezetének természetes úton történő támogatásában.

A Primus Labor vizsgálataival a modern orvostudomány leginformatívabb eljárásait és eszközeit hívom segítségül pácienseim állapotfelméréséhez:

1. A TEST SEJTSZINTŰ FELTÉRKÉPEZÉSE - MIKROSZKÓPOS VÉRCSEPP ANALÍZIS

Vizsgálatom során egy különleges eljárással a szervezet sejtszintű állapotáról kaphatunk pillanatfelvételszerű átfogó képet. Eljárásunk alkalmával a vércukor vizsgálatokhoz vett gyorstesztnek megfelelő módon egy speciális mikroszkóp segítségével mind az orvos, mind a páciens a szervezet sejtszintű állapotába pillanthat bele.

Ez a vizsgálat rendkívül informatív, hiszen a táplálkozási rendellenességektől kezdve, a szervezetben feldúsult többletterheléseken át a hiányjelenségekig valójában nagyon sok minden "lelepleződik". A szervezet oxidatív stressz szintjének, a sav-bázis egyensúlyának, a különböző szervek,  szervrendszerek kóros működésének jelei is kiválóan feltérképezhetőek a látottak alapján.

A szív- és érrendszer, a gyomor- bélrendszer, a máj és más fontos szervek aktuális működésének pillanatfelvételszerű állapotáról is kiválóan tájékozódhatunk.

2.   SPAVAC  RENDSZER

Szervezetünk hogylétéről, aktuális teljesítőképességének szintjéről természetesen nem csupán a vérben látható sejtek elemzése adhat informatív képet. Alvásunk mennyisége és minősége is nagyban mbefolyásolja, hogy miképp ébredünk és hogy aztán milyen teljesítményre leszünk képesek a nap éber részében. Az izmok és az idegek közötti bonyolult kapcsolat, a vegetatív idegrendszer működése, vagy zavarai nagyban meghatározzák teljesítőképességünk paramétereit, szervezetünk mtartalékait vagy éppen merülőben lévő raktárait. A különleges SPAVAC berendezés, egy rövid, alig néhány perces vizsgálattal és kb. 20 perces elemző beszélgetés során közel 30-féle adatot szolgáltat a szervezet erő és idegi állapotáról, az izmok és az idegrendszer közötti kapcsolatról, pihentségről és fáradtságról, regenerációs és optimális teljesítőképességről.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.