Szakértőink, egészségügyi tanácsadóink

Mint a Herbaferm termékek kifejlesztői mindig szemelőtt tartottuk, hogy termékeink a megfelelő szakemberek kezéből és ajánlásával kerüljön fogyasztóink kezébe. Az emésztőrendszer regenerálása civilizált életformánk miatt egyre hangsúlyosabb terület, nagyon sok embert érint. Az elmúlt években több ezer elégedett felhasználója lett a Herbaferm termékeknek. Köszönjük felhasználóinknak a pozitív visszajelzéseket, melyekből az is kiderült számunkra, hogy a termékek jónéhány egészségügyi hatása túlmutat egy egyszerű étrend-kiegészítő hatásköréből. 

Termékeinket általános étrend-kiegészítőként forgalmazzuk, fogyasztási, felhasználói javaslataink éppen ezért általánosak. Amennyiben egészségügyi problémák-, betegségek kezelésében kívánják használni termékünket, annak módjáról feltétlenül konzultáljanak szakorvossal, illetve keressék fel bátran szakértőinket és tanácsadóinkat.

természetgyógyász, kineziológus, védikus bölcsész, mediátor és life coach, jogász
Komplementer Egészségközpont alapítója és vezetője

Általam elsajátított módszerek:

 • Természetgyógyászat
 • Kineziológia – Touch for Health, One Brain, Stress release
 • Fülakupunktúrás addiktológia
 • Bach virág terápia
 • Fitoterápia
 • Sujok terápia
 • Makrobiotika
 • Fengshui
 • Védikus bölcsész, életmód mentor
 • Life coach és mediátor
 • Köbrer terápia, bioenergetika
 • Funkcionális táplálkozási szakértő
 • Reflexológia
 • Kvantum tudat mező átalakítás
 • Családállítás
 • Asztrozófia
 • Tarot

Gyermekkoromtól fogva szívósan kutatom az ember megismerésének útjait, lehetőségeit. Pályafutásomat jogászként kezdtem. 2009-ben évtizedes komplementer medicina területén végzett tanulmányokat követően indítottam el természetgyógyász praxisomat.

Munkám során komplex módon alkalmazom az általam elsajátított metódusokat. Részletes anamnézis felvételt követően az állapotfelmérése izomteszteléssel, a kineziológia csodálatos módszerével történik. A kezelés célja: a test, szellem, lélek egységének, harmóniájának prevenciója, megőrzése, valamint helyreállítása szelíd a konvencionális gyógyítást kiegészítő, támogató eljárásokkal.

Hitvallássom:

„Lehet gyógyítani igazsággal, lehet gyógyítani törvénnyel, lehet gyógyítani késsel, de minden gyógyítás közül a legjobb az, amit a szent szó végez, a szent szó, mely az igazember szívéből sugárzik.”

Zarathustra

Dr. Hauberl Emőke és Bóday Ádám youtube csaronája: Aranymetszés Nézd meg a videót ▶️

Dr. Hauberl Emőke és Bóday Ádám a Herbafermről Nézd meg a videót ▶️

Rendelési idő: Minden hétköznap: 10:00 - 16:00

Telefonszám: +36 20 333 5512

Email: primuslabor@gmail.com

http://primuslabor.hu/

orvos, természetgyógyász, táplálkozástudományi specialista, a Primus Labor vezetője. A MOB együttműködő partnere és a Heraklész utánpótlás program táplálkozási specialistája.

Főbb szakterületeim:

 1. Táplálkozási rendellenességek, valamint fogyni, esetleg hízni vágyók problémáinak kezelése.
 2. Kiemelten foglalkozom továbbá a sporttáplálkozással illetve a kiegészítő daganatterápiához tartozó speciális étrendek összeállításával.

Személyre szabott terápiáim között nagy sikerrel segítek a gyermekre vágyó párok szervezetének természetes úton történő támogatásában.

A Primus Labor vizsgálataival a modern orvostudomány leginformatívabb eljárásait és eszközeit hívom segítségül pácienseim állapotfelméréséhez:

1. A TEST SEJTSZINTŰ FELTÉRKÉPEZÉSE - MIKROSZKÓPOS VÉRCSEPP ANALÍZIS

Vizsgálatom során egy különleges eljárással a szervezet sejtszintű állapotáról kaphatunk pillanatfelvételszerű átfogó képet. Eljárásunk alkalmával a vércukor vizsgálatokhoz vett gyorstesztnek megfelelő módon egy speciális mikroszkóp segítségével mind az orvos, mind a páciens a szervezet sejtszintű állapotába pillanthat bele.

Ez a vizsgálat rendkívül informatív, hiszen a táplálkozási rendellenességektől kezdve, a szervezetben feldúsult többletterheléseken át a hiányjelenségekig valójában nagyon sok minden "lelepleződik". A szervezet oxidatív stressz szintjének, a sav-bázis egyensúlyának, a különböző szervek,  szervrendszerek kóros működésének jelei is kiválóan feltérképezhetőek a látottak alapján.

A szív- és érrendszer, a gyomor- bélrendszer, a máj és más fontos szervek aktuális működésének pillanatfelvételszerű állapotáról is kiválóan tájékozódhatunk.

2.   SPAVAC  RENDSZER

Szervezetünk hogylétéről, aktuális teljesítőképességének szintjéről természetesen nem csupán a vérben látható sejtek elemzése adhat informatív képet. Alvásunk mennyisége és minősége is nagyban mbefolyásolja, hogy miképp ébredünk és hogy aztán milyen teljesítményre leszünk képesek a nap éber részében. Az izmok és az idegek közötti bonyolult kapcsolat, a vegetatív idegrendszer működése, vagy zavarai nagyban meghatározzák teljesítőképességünk paramétereit, szervezetünk mtartalékait vagy éppen merülőben lévő raktárait. A különleges SPAVAC berendezés, egy rövid, alig néhány perces vizsgálattal és kb. 20 perces elemző beszélgetés során közel 30-féle adatot szolgáltat a szervezet erő és idegi állapotáról, az izmok és az idegrendszer közötti kapcsolatról, pihentségről és fáradtságról, regenerációs és optimális teljesítőképességről.

Dr. Ketskés Norbert beszélgetése Bóday Ádámmal I.  Nézd meg a videót ▶️

Dr. Ketskés Norbert beszélgetése Bóday Ádámmal II. Nézd meg a videót ▶️

Rendelési hely: Helior Medical Kft

1114 Budapest, Bartók Béla út 15/d. 5.em. 30.

Telefonszám: +36 1 209 0232

holisztikus orvos

Szakterületeim:

 Reumatológia - Fizioterápia

 Hagyományos kínai orvoslás

A modern medicina diagnosztikus és terápiás lehetőségeit együtt alkalmazom a complementer, hagyományos  medicina diagnosztizáló és gyógyító módszereivel.

 • Akupunktúra,
 • Milánói Guna Terápia, 
 • Gyógynövényterápia
 • Testreszabott táplálkozás beállítása, bélflóra helyreállítása
 • Vertebrális manipuláció
 • Frekvencia terápiák:  Bemer, Lenyo Lux, LCV

 Mentális terápiák:

 • Hypnosis
 • NLP ( Neuro Lingvisztikai Programozás)
 • Szimbólum terápia
 • Meditáció
 • Relaxáció
 • NASA technika
 • Indiai Oneness University egyes módszerei

A holisztikus gyógyítás folyamata számomra nem csak a modern és hagyományos medicina diagnosztikus és terápiás módszereinek ötvözését jelenti. Sokkal inkább az egész emberi lény egységének, harmóniájának helyreállítását, a Test-Lélek-Szellem-Kapcsolatok-Körülmények-Univerzummal való kapcsolat vonatkozásaiban. Mivel a fizikai betegségek oka mindig a lélekben van (még a véletlennek tűnő esetekben is), azok aka pedig a körülményekben (közeli, távoli időből, előző generációktól, előző életekből), a betegségekből való végleges gyógyulásnál ezen okok feltárása és megoldása fontos. Ezek a problémák, betegségek mindig a tudati fejlődésünk, lelki érésünk, megvilágosodásunk folyamatát szolgálják.

 A fizikai panaszokkal jelentkezőket megvizsgálom az orvosi szakma szabályai szerint,a modern és a hagyományos orvoslás módszereit igénybe véve, A gyógyítás folyamatába mindig az adott helyzet szerint szükséges módszereket, eszközöket vonom be.

Azoknál  a pácienseknél, akik lelki problémák miatt keresnek fel, (társkapcsolati, gyermek-szülő kapcsolati, tanulási, munkahelyi, outburning, financiális, egzisztenciális problémák, vagy gyász, veszteség, sikertelenség,önbizalomhiány, fóbiák, életcélvesztés és egyebek) az adott helyzetben szükséges terápiás eljárásokat alkalmazom. 

Dr. Tusor Erzsébet bemutatkozása Nézd meg a videót ▶️

Dr. Tusor Erzsébet tapasztalatai a Herbafermről Nézd meg a videót ▶️

Dr. Tusor Erzsébet beszélgetése Bóday Ádámmal  Nézd meg a videót ▶️

Rendelési hely:

8000 Székesfehérvár Becskereki u. 38.

Bejelentkezés alapján

Telefonszám: +36 20 396 1263

háziorvos, természetgyógyász, alternatív masszázs és mozgásterapeuta.

Főbb szakterületeim:

 • Freckvenciaterápiás kezelések
 • Információs medicina
 • Biofeedback terápia

Rólam:

Már az orvosi egyetemen alternatív medicina fakultánst választottam, majd később természetgyógyászati karon alternatív masszázs és mozgásterápia vizsgát tettem.

A frekvenciák mindig is vonzottak. A frekvencia alapú diagnózis és kiegyenlítéses technikát évek óta sikerrel alkalmazom a hozzám fordulóknál.

Saját magam fejlesztése és mások segítése arra ösztönzött, hogy tudásomat továbbmélyítsem, ezért a gyógynövények ismeretében is elmerültem. Majd elvégeztem több homeopatás tanfolyamot, és a háziorvosoknak szóló leggyakoribb betegségek terápiájáról szóló képzést is.

Orvosként az emberek kezelése, gyógyulásuk segítése, a továbbképzéseken, tanfolyamokon elsajátított ismeretek, módszerek és a saját tapasztalataim együttese lehetővé teszi, hogy a hozzám forduló páciensek részére egyéni konzultációk, személyes tanácsadások keretén belül mély és széles körű segítséget tudjak nyújtani. A tőlem segítséget kérőket hozzáértő tanácsokkal tudom ellátni, hogy a mindennapjaikban miként segítsék, támogassák saját magukat a gyógyulási folyamataikban

Személyi tanácsadás

Az egyéni tanácsadások alatt hozzásegítem a kliensek saját hármasságuk: testük, lelkük és szellemük csodálatos működésének megértéséhez. Ezek a konzultációk személyi tanácsadás keretében történnek.

Rendelési idő: Minden hétköznap: 10:00 - 18:00

Telefonszám: +36 30 811 2770

Email: reka@johannadental.com, info@johannadental.com

www.johannadental.hu, www.johannadental.com

Dr. Johanna Malita

fogorvos

Főbb szakterületei:

 • Funkcionális fogászat: okklúzió és harapási rendellenességek, fogerózió, fogcsikorgatás, alvás és légzés.
 • Biológiai fogászat: biztonságos amalgám eltávolítás, kerámia (100% fémmentes) implantátumok, kerámia fogtömések, ózon terápia, atraumatikus biológiai foghúzások, bio-kompatibilitás vizsgálat.
 • Fogászati góckutatás: CBCT felvétel alapján es szükség szerint további vizsgalatok mint például speciális vérvizsgálatok, mikroszkópos vizsgálat, gyökér kezelt fogak toxin mérése vagy hőtérkép értékelés.
 • Orális-szisztémás betegségek kapcsolata: Tudományosan értékeljük a szájüregi állapot kockázatát az egész test egészségére: mikroszkópos nyálvizsgálat, orális patogének DNS vizsgálata, vérvizsgálatok.
 • Kozmetikai fogászat: mosolytervezés, fémmentes héjak es fogpótlások, fémmentes kerámia implantátumok, nemzetközileg ismert és elismert fogtechnikusok. 

Dr. Johanna Malita fogorvosként a száj teljes rehabilitációját, funkcionális kezelését helyezi figyelme középpontjába. Hitvallása szerint az egészség a szájban kezdődik, hiszen ez bélrendszerünk első állomása, ami folyamatosan fertőzéseknek, és a fogászatban használt idegen, mérgező anyagoknak van kitéve. A káros baktériumok által létrehozott fertőzések fogínybetegségekhez, foggyökér betegségekhez, lyukas fogakhoz és gyulladáshoz vezetnek. Fogorvosként nem csak a gyulladás megszüntetésére, de a szájnyálkahártyája egyensúlyának helyreállítására is nagy hangsúlyt fektek. Ebben nyújt neki segítséget a Herbaferm cseppek alkalmazása, hiszen a benne található jótékony baktériumok helyreállítják a nyálkahártya integritását, ezzel segítenek megelőzni a káros baktáriumok bejutását a keringésbe. 

A funkcionális fogászat segítségével így nem csupán a fogak, de a teljes test harmonikus működését teszi lehetővé.

Johanna Malita véleménye a Herbaferm cseppekről Nézd meg a videót ▶️ 

Rendelési hely:

Helior Medical
1114 Budapest, Bartók Béla út 15. d 5. em. 30.

Bejelentkezés: +36 30 126 0711

medikina.hu

Hagyományos kínai orvos és akupunktőr

Egészség tudományos és természetes alapokon

A hagyományos kínai orvoslás és a nyugati orvoslás együttes alkalmazása lehetőség a hatékony gyógyulásra és az egészség megőrzésére!

Mielőtt a gyógyítással kezdtem volna foglalkozni, a közigazgatásban dolgoztam. Védelmi igazgatás szakon végeztem a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás Tudományi Karán folytattam tanulmányaimat. Sportolóként az egészségtudatos életmód mindig közel állt hozzám és a megtervezett táplálkozási irányelveknek megfelelően betartott étkezés a mindennapok részét képezte. Már az egyetemi éveim alatt szabadidőmben kurzusokat végeztem az egészséges életmóddal kapcsolatosan; rehabilitációs kurzusok, akupresszőri-, hormon-, és táplálkozási tanácsadói képzések követték egymást. Szenvedélyemnek éreztem a természetes gyógymódok elsajátítását.

Komplex nőgyógyászati – endokrinológiai egészségügyi problémámra kerestem megoldást, amikor először találkoztam a hagyományos kínai orvoslással. Csodálattal tapasztaltam a pozitív hatásait, és teljesen lenyűgözött a nyugati és a keleti orvoslás együttes alkalmazásának hatékonysága. Ennek hatására beiratkoztam a Heilongjiang Kínai Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem kihelyezett képzésére a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karára, akupunktúra és manuálterápia szakra. Egyetemi tanulmányaim alatt lehetőségem volt neves kínai professzoroktól tanulni és az általuk alkalmazott technikákat elsajátítani. Így egyenlő arányban tudom alkalmazni a nyugati orvoslás diagnosztikus,- és a hagyományos kínai orvoslás diagnosztikus és terápiás módszereit.

A hagyományos kínai orvosláson belül az orvosi akupunktúra önálló terápiás módszerként is alkalmazható, de kiegészítő kezelésként is hatékony a nyugati terápiás módszerek mellett – például jól kombinálható hormonterápiával, fitoterápiával, orvosi kollagénterápiával együtt.

Telefonszám: +36 30 463 7250

Email:  info@kalivendeghaz.hu

kalivendeghaz.hu

„Nálunk a böjt mindig más és mindig a régi."

Orvos, természetgyógyász, homeopata és jógaoktató

Főbb szakterületeim:

 • Csecsemő- és gyermekgyógyászat, háziorvosi licensz vizsgával és gyakorlattal rendelkezem.  Alapszinten homeopatás gyógyítással is foglalkozom. 
 • Gyógyító munkámban alapvető célom, az öngyógyító folyamatok támogatása. Ehhez első lépés a szervezet tisztítása, méregtelenítése. Ennek érdekében böjtkúrákat vezetek több, mint 20 éve vendégházamban , a Káli-medencében

Öngyógyító folyamatok támogatása:

Ehhez első lépés a szervezet tisztítása, méregtelenítése.  Ennek érdekében böjtkúrákat vezetek több, mint 20 éve vendégházamban ,  a Káli-medencében.

A program 11 fős kis csoportban, személyre szabottan, változatos mozgás programokkal és wellness lehetőségekkel  támogatott.  A böjt keretében széleskörű ismereteket kapnak a vendégek az egészséges életmód kérdéseiben és támogatást annak újragondolásában.

A böjt egyik célja a bélműködés helyreállítása, ezen belül  annak ritmusa, a bélflóra  és az emésztő funkciók támogatása. Ennek érdekében a  böjtkúrák során aktívan használjuk a Herbaferm cseppeket, ezzel már a kúra alatt is segítjük a bélflóra átalakulását.

A teljes megtisztulás mellett „ez az a hely, ahol utolér a lelked!

Telefonszám: +36 30 680 2271

Email: info@kezedbenazegeszseged.hu 

kezedbenazegeszseged.hu

Kautzky-Szemők Adrienn

Komplementer Med. Terapeuta, Reflexológus, Fitoterapeuta

1994-ben szereztem diplomát a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetemen. Az itt tanult holisztikus ökológiai szemlélet alapozta meg a mai holisztikus szemléletű munkamódszeremet. Valamennyi élőlény, ember-állat-növény, egymásra hatással bír.. ami pedig él, annak rezgése, energiája illetve tudata van!  Mindez egy nagy integratív rend szerint kapcsolódik és működik.

.... Alkalmazott pszichológiát, viselkedésterápiát és pedagógiát az ELTE-n tanultam, majd a természetgyógyász oklevél megszerzése után reflexológus ill fitoterapeuta szakvizsgát tettem, ezt követően a Germán Új Medicina kurzusait illetve funkcionális medicinát tanultam.  10 éve praktizálok komplementer terapeutaként.  Vallom, hogy egészségünket alapvetően meghatározza a z életmódunk, a táplálkozásunk és a gondolataink...

A Herbaferm évek óta nélkülözhetetlen társam az egészségért vívott küzdelemben! :)

Telefonszám: +36 20 212 8323

Email: info@gyogykucko.hu

www.gyogykucko.hu

Dr. Linka Beáta

Okleveles biológus – természetgyógyász

Szakterületeim:

 • Fitoterápia
 • Hogyományos kínai orvoslás - akupresszúra
 • Hormonegyensúly tanácsadás - növényi hormonterápia
 • Dúla


Dr. Linka Beáta vagyok, okleveles biológus, természetgyógyász, a Gyógykuckó-

Természetgyógyászati rendelőt alapítója. 2013-ban, hoztam létre a Gyógykuckót azzal a

céllal, hogy személyre szabott tanácsadással, kíméletes terápiákkal támogassam pácienseimet

egészségét. Gyógynövény terápiát, növényi hormonterápiát, valamint a keleti gyógymódokat

a nyugati gyógyászat tükrében alkalmazom. A fizikai, testi panaszok mellett figyelmet

fordítok a lelki, szellemi panaszok kezelésére is. 2021-óta dúlaként kísérem a kismamákat a

szülésig és a gyermekágyi időszakban. 2022-óta, kisfiunk születését követően, férjemmel

közösen irányítjuk a rendelő működését.


Mottóm: Egészségmegőrzés Természetesen!


A természetgyógyász nem diagnosztizál betegségeket, viszont állapotfelmérést végez. Ez azt

jelenti, hogy meghallgatja a beteg panaszait, kikérdezi a fizikai, lelki állapotáról, figyel a

betegségre utaló jelekre, jelzésekre. Anamnézist (kórelőzményt) vesz fel, vagyis áttekinti a

korábbi betegségek, orvosi diagnózisokat. Ezek ismeretében ad személyre szabott tanácsot.


"A küldetésed nem az, hogy megváltoztasd a világot. A küldetésed az, hogy te változz." –

Andrew Matthews

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.