Szakértőink, egészségügyi tanácsadóink

Mint a Herbaferm alkotói mindig szemelőtt tartottuk, hogy termékünk a megfelelő szakemberek kezéből és ajánlásával kerüljön klienseink kezébe. Az emésztőrendszer regenerálása civilizált életformánk miatt egyre hangsúlyosabb terület, nagyon sok embert érint. Az elmúlt évben több ezer elégedett felhasználója lett a Herbaferm cseppeknek. Köszönjük felhasználóinknak a pozitív visszajelzéseket, melyekből az is kiderült számunkra, hogy a termék jónéhány egészségügyi hatása túlmutat egy egyszerű étrend-kiegészítő hatásköréből. 

Termékünket általános étrend-kiegészítőként forgalmazzuk, fogyasztási, felhasználói javaslataink éppen ezért általánosak.

Amennyiben egészségügyi problémák-, betegségek kezelésében kívánják használni termékünket, annak módjáról feltétlenül konzultáljanak szakorvossal, illetve keressék fel bátran szakértőinket és tanácsadóinkat.

Rendelési idő: Minden hétköznap: 10:00 - 16:00

Telefonszám: +36 20 333 5512

Email: primuslabor@gmail.com

http://primuslabor.hu/

orvos, természetgyógyász, táplálkozástudományi specialista, a Primus Labor vezetője. A MOB együttműködő partnere és a Heraklész utánpótlás program táplálkozási specialistája.

Főbb szakterületeim:

  1. Táplálkozási rendellenességek, valamint fogyni, esetleg hízni vágyók problémáinak kezelése.
  2. Kiemelten foglalkozom továbbá a sporttáplálkozással illetve a kiegészítő daganatterápiához tartozó speciális étrendek összeállításával.

Személyre szabott terápiáim között nagy sikerrel segítek a gyermekre vágyó párok szervezetének természetes úton történő támogatásában.

A Primus Labor vizsgálataival a modern orvostudomány leginformatívabb eljárásait és eszközeit hívom segítségül pácienseim állapotfelméréséhez:

1. A TEST SEJTSZINTŰ FELTÉRKÉPEZÉSE - MIKROSZKÓPOS VÉRCSEPP ANALÍZIS

Vizsgálatom során egy különleges eljárással a szervezet sejtszintű állapotáról kaphatunk pillanatfelvételszerű átfogó képet. Eljárásunk alkalmával a vércukor vizsgálatokhoz vett gyorstesztnek megfelelő módon egy speciális mikroszkóp segítségével mind az orvos, mind a páciens a szervezet sejtszintű állapotába pillanthat bele.

Ez a vizsgálat rendkívül informatív, hiszen a táplálkozási rendellenességektől kezdve, a szervezetben feldúsult többletterheléseken át a hiányjelenségekig valójában nagyon sok minden "lelepleződik". A szervezet oxidatív stressz szintjének, a sav-bázis egyensúlyának, a különböző szervek,  szervrendszerek kóros működésének jelei is kiválóan feltérképezhetőek a látottak alapján.

A szív- és érrendszer, a gyomor- bélrendszer, a máj és más fontos szervek aktuális működésének pillanatfelvételszerű állapotáról is kiválóan tájékozódhatunk.

2.   SPAVAC  RENDSZER

Szervezetünk hogylétéről, aktuális teljesítőképességének szintjéről természetesen nem csupán a vérben látható sejtek elemzése adhat informatív képet. Alvásunk mennyisége és minősége is nagyban mbefolyásolja, hogy miképp ébredünk és hogy aztán milyen teljesítményre leszünk képesek a nap éber részében. Az izmok és az idegek közötti bonyolult kapcsolat, a vegetatív idegrendszer működése, vagy zavarai nagyban meghatározzák teljesítőképességünk paramétereit, szervezetünk mtartalékait vagy éppen merülőben lévő raktárait. A különleges SPAVAC berendezés, egy rövid, alig néhány perces vizsgálattal és kb. 20 perces elemző beszélgetés során közel 30-féle adatot szolgáltat a szervezet erő és idegi állapotáról, az izmok és az idegrendszer közötti kapcsolatról, pihentségről és fáradtságról, regenerációs és optimális teljesítőképességről.

Rendelési hely:

8000 Székesfehérvár Becskereki u. 38.

Bejelentkezés alapján

Telefonszám: +36 20 396 1263

háziorvos, természetgyógyász, alternatív masszázs és mozgásterapeuta.

Főbb szakterületeim:

  • freckvenciaterápiás kezelések
  • információs medicina, 
  • biofeedback terápia.

Rólam:

Már az orvosi egyetemen alternatív medicina fakultánst választottam, majd később természetgyógyászati karon alternatív masszázs és mozgásterápia vizsgát tettem.

A frekvenciák mindig is vonzottak. A frekvencia alapú diagnózis és kiegyenlítéses technikát évek óta sikerrel alkalmazom a hozzám fordulóknál.

Saját magam fejlesztése és mások segítése arra ösztönzött, hogy tudásomat továbbmélyítsem, ezért a gyógynövények ismeretében is elmerültem.

Majd elvégeztem több homeopatás tanfolyamot, és a háziorvosoknak szóló leggyakoribb betegségek terápiájáról szóló képzést is. 

Orvosként az emberek kezelése, gyógyulásuk segítése, a továbbképzéseken, tanfolyamokon elsajátított ismeretek, módszerek és a saját tapasztalataim együttese lehetővé teszi, hogy a hozzám forduló páciensek részére egyéni konzultációk, személyes tanácsadások keretén belül mély és széles körű segítséget tudjak nyújtani. A tőlem segítséget kérőket hozzáértő tanácsokkal tudom ellátni, hogy a mindennapjaikban miként segítsék, támogassák saját magukat a gyógyulási folyamataikban

Személyi tanácsadás

Az egyéni tanácsadások alatt hozzásegítem a kliensek saját hármasságuk: testük, lelkük és szellemük csodálatos működésének megértéséhez. Ezek a konzultációk személyi tanácsadás keretében történnek.

Rendelési idő: Minden hétköznap: 10:00 - 18:00

Telefonszám: +36 30 811 2770

Email: reka@johannadental.com, info@johannadental.com

www.johannadental.hu, www.johannadental.com

Dr. Johanna Malita

Fogorvos, Integrált fogászati ellátás

Főbb szakterületei:

  • Funkcionális fogászat: okklúzió és harapási rendellenességek, fogerózió, fogcsikorgatás, alvás és légzés.
  • Biológiai fogászat: biztonságos amalgám eltávolítás, kerámia (100% fémmentes) implantátumok, kerámia fogtömések, ózon terápia, atraumatikus biológiai foghúzások, bio-kompatibilitás vizsgálat.
  • Fogászati góckutatás: CBCT felvétel alapján es szükség szerint további vizsgalatok mint például speciális vérvizsgálatok, mikroszkópos vizsgálat, gyökér kezelt fogak toxin mérése vagy hőtérkép értékelés.
  • Orális-szisztémás betegségek kapcsolata: Tudományosan értékeljük a szájüregi állapot kockázatát az egész test egészségére: mikroszkópos nyálvizsgálat, orális patogének DNS vizsgálata, vérvizsgálatok.
  • Kozmetikai fogászat: mosolytervezés, fémmentes héjak es fogpótlások, fémmentes kerámia implantátumok, nemzetközileg ismert és elismert fogtechnikusok. 

Dr. Johanna Malita fogorvosként a száj teljes rehabilitációját, funkcionális kezelését helyezi figyelme középpontjába. Hitvallása szerint az egészség a szájban kezdődik, hiszen ez bélrendszerünk első állomása, ami folyamatosan fertőzéseknek, és a fogászatban használt idegen, mérgező anyagoknak van kitéve. A káros baktériumok által létrehozott fertőzések fogínybetegségekhez, foggyökér betegségekhez, lyukas fogakhoz és gyulladáshoz vezetnek. Fogorvosként nem csak a gyulladás megszüntetésére, de a szájnyálkahártyája egyensúlyának helyreállítására is nagy hangsúlyt fektek. Ebben nyújt neki segítséget a Herbaferm cseppek alkalmazása, hiszen a benne található jótékony baktériumok helyreállítják a nyálkahártya integritását, ezzel segítenek megelőzni a káros baktáriumok bejutását a keringésbe. 

A funkcionális fogászat segítségével így nem csupán a fogak, de a teljes test harmonikus működését teszi lehetővé.

Johanna Malita véleménye a Herbaferm cseppekről https://www.youtube.com/watch?v=BAcJn2Tdc_o

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.