VÉLEMÉNYEK

Vásárlói és szakértői vélemények a Herbaferm cseppek szedésének hatásairól. Megtudhatjátok kinek milyen problémáin segítettek/segítenek a cseppek. 

Dr. Templom József
Szülész-nőgyógyász szakorvos, praxisában nem csak a hagyományos orvoslában hisz, hanem az alternatív gyógyászatban is. Ebben a videóban arról beszél, hogy az emésztés egészsége milyen hatással van a nőkre, illetve tapasztalatairól, hogy a Herbaferm cseppek szedése milyen hatással van a pácienseire.
Dr. Johanna Malita
Fogorvos véleménye a Herbaferm cseppek hatásairól. A száj mikrobiomjának elhanyagolása több komoly betegséghez vezethet.  Johanna videójából megtudhatod hogyan állíthatod helyre a száj helyes baktériumflóráját.
Prof. Dr. Korányi László
Diabetológus, Belgyógyász professzor a mikrobiom fontosságáról beszél, és kifejti mekkora befolyása van a belső baktériumflóránk állapotának az egészségünkre.
Sótonyi László
A Nemzeti Kézilabda Akadémia edzője, 191-szeres magyar válogatott kézilabdázó mesél az aktív versenysport utáni életről. Edzőként hangsúlyozza, mennyire fontos már gyerekkorban elkezdeni a tudatos táplálkozást, ezáltal hosszabb és teljesebb sportkarriert érhetnek el. 
Tóth Ferenc
Többszörös világbajnok vitorlázó műrepülő pilóta mesél a testedzés mellett az étkezés fontosságáról, és arról neki hogyan segít a Herbaferm a mindennapi életben és a versenysportban.

Horti Gábor
Sport kommentátor, újságíró mesél miért fontos számára a sport, a táplálkozás minősége, és elmeséli személyes tapasztalait a Herbaferm cseppek szedéséről.
Nóra
Joghallgató, neki a koncetrációban és többek között a bevitt étel mennyiségének beállításában segítettek a Herbaferm cseppek. 

Ágnes és Angéla

Történetük mindenki számára tanulságos lehet. Mesélnek arról nekik hány csepp működött, és hogy miben változtatta meg az életüket.

Product added to wishlist
Product added to compare.