VÉLEMÉNYEK

Vásárlói és szakértői vélemények a Herbaferm cseppek szedésének hatásairól. Megtudhatjátok kinek milyen problémáin segítettek/segítenek a cseppek. 

Horti Gábor
Sport kommentátor, újságíró mesél miért fontos számára a sport, a táplálkozás minősége, és elmeséli személyes tapasztalait a Herbaferm cseppek szedéséről.
Sótonyi László
A Nemzeti Kézilabda Akadémia edzője, 191-szeres magyar válogatott kézilabdázó mesél az aktív versenysport utáni életről. Edzőként hangsúlyozza, mennyire fontos már gyerekkorban elkezdeni a tudatos táplálkozást, ezáltal hosszabb és teljesebb sportkarriert érhetnek el. 
Tóth Ferenc
Többszörös világbajnok vitorlázó műrepülő pilóta mesél a testedzés mellett az étkezés fontosságáról, és arról neki hogyan segít a Herbaferm a mindennapi életben és a versenysportban.

Nóra
Joghallgató, neki a koncetrációban és többek között a bevitt étel mennyiségének beállításában segítettek a Herbaferm cseppek. 

Prof. Dr. Korányi László
Diabetológus, Belgyógyász professzor a mikrobiom fontosságáról beszél, és kifejti mekkora befolyása van a belső baktériumflóránk állapotának az egészségünkre.

Ágnes és Angéla

Történetük mindenki számára tanulságos lehet. Mesélnek arról nekik hány csepp működött, és hogy miben változtatta meg az életüket.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.