VÉLEMÉNYEK

Vásárlói és szakértői vélemények a Herbaferm cseppek szedésének hatásairól. Megtudhatjátok kinek milyen problémáin segítettek/segítenek a cseppek. 

Dr. Templom József
Szülész-nőgyógyász szakorvos, praxisában nem csak a hagyományos orvoslában hisz, hanem az alternatív gyógyászatban is. Ebben a videóban arról beszél, hogy az emésztés egészsége milyen hatással van a nőkre, illetve tapasztalatairól, hogy a Herbaferm cseppek szedése milyen hatással van a pácienseire.
Dr. Johanna Malita
Fogorvos véleménye a Herbaferm cseppek hatásairól. A száj mikrobiomjának elhanyagolása több komoly betegséghez vezethet.  Johanna videójából megtudhatod hogyan állíthatod helyre a száj helyes baktériumflóráját.
Prof. Dr. Korányi László
Diabetológus, Belgyógyász professzor a mikrobiom fontosságáról beszél, és kifejti mekkora befolyása van a belső baktériumflóránk állapotának az egészségünkre.
Sótonyi László
A Nemzeti Kézilabda Akadémia edzője, 191-szeres magyar válogatott kézilabdázó mesél az aktív versenysport utáni életről. Edzőként hangsúlyozza, mennyire fontos már gyerekkorban elkezdeni a tudatos táplálkozást, ezáltal hosszabb és teljesebb sportkarriert érhetnek el. 
Tóth Ferenc
Többszörös világbajnok vitorlázó műrepülő pilóta mesél a testedzés mellett az étkezés fontosságáról, és arról neki hogyan segít a Herbaferm a mindennapi életben és a versenysportban.

Horti Gábor
Sport kommentátor, újságíró mesél miért fontos számára a sport, a táplálkozás minősége, és elmeséli személyes tapasztalait a Herbaferm cseppek szedéséről.
Nóra
Joghallgató, neki a koncetrációban és többek között a bevitt étel mennyiségének beállításában segítettek a Herbaferm cseppek. 

Ágnes és Angéla

Történetük mindenki számára tanulságos lehet. Mesélnek arról nekik hány csepp működött, és hogy miben változtatta meg az életüket.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.